Close map
/ Noord, Midden & Zuid

Bogotá

Colombia, 05. November 2016
Bogota
Eindelijk is de grote dag voor Marlot aangebroken, ze mag Cuba weer verlaten! Naast het land ruilen we ook het weer in. We gaan van 30 graden aan zee naar 10 graden in de bergen; Bogota. De stad ligt op 2600 meter hoogte en dat is toch wel een verschil met zeeniveau. Geen enkele meter is vlak in de stad en op die hoogte is dat behoorlijk uitputtend. Op het vliegveld in Colombia staan we in de rij voor migratie en zien we opeens een Nederlands meisje dat bij ons in het hostel zat in Havana (we komen maar niet van cuba af..), wat opnieuw heel erg toevallig is. Ze vertelt ons dat ze vrijwilligerswerk gaat doen in een hostel in Bogota. Wij vragen aan haar welk hostel, en u raadt het al, hetzelfde hostel als wij! It's a small world after all..

Omdat we (lees: Marlot) moeten wennen aan de hoogte doen we eigenlijk niet heel veel in Bogota. We slapen in La Candeleria, het historische centrum van de stad en lopen wat rond, eten en drinken wat en mij lijkt het een goed idee om iets te dronken naar de kapper te gaan (zie foto's voor resultaat). Gelukkig zitten we in een heel leuk hostel mét pooltafel en thuisbioscoop, hier brengen we dan ook veel tijd door. We leren Kostas kennen in ons hostel, een vegetarische rasta-griek met wie we gyros gaan eten in de stad. Zijn volgende stop is Salento, net zoals wij dus hem komen we later ook weer tegen.

Op één of andere manier hebben we ook niet het idee dat we veel gemist hebben in Bogota, voor ons lijkt het alsof er niet veel te beleven valt in de stad. We blijven in totaal drie nachten in Bogota en laden ons op voor het verdere avontuur in Colombia..
Beerpong op onze rooftop
Consumeren..
Kathedraal van Bogota
Pool
Berke heel blij met zijn nieuwe kapsel
Onze griekse vrind Kostas

Bogotá

That could interest you too

*
Sign up

Sign up for the free Tripmii Basic!

or

Sign up with your email

Sign up with your email

or

Sign up for free
( back