Close map
/ Mit Australien

Red Cliffs – 25 Calder Highway

Australia, 22. December 2016
Mens jeg stadig var på Ashvale, skrev jeg et opslag i en facebookgruppe for danskere i Australien, om der mon var nogen danskere i nærheden man kunne socialisere med i weekenden (fordi jeg troede jeg ville have mulighed for at komme til byen i weekenderne!) og Liv skrev til mig. Vi holdt kontakten ved lige og da jeg fortalte at jeg skulle videre, men havde en overnatning nær Mildura var hun så venlig at invitere mig med til en lille komsammen for beboerne på hendes gade. Igen! Folks imødekommenhed hernede er fantastisk!!
Hun hentede mig på The Mallee Inn - hostellet jeg skulle overnatte på - og vi kørte hjem til hende. Hun har to piger på hhv 2 og 4 år og de er virkelig sjove! Og vidt forskellige.
Liv lavede pizza mens jeg underholdte pigerne og så smuttede vi ned på gaden til de øvrige beboere. Der mødte jeg naboen til Ashvale (hvor random er det lige?!?!) som kendte alt til Mats opførsel. "I saved the last girl there" - han havde kørt backpackeren der var der før mig til Mildura mens Mat ikke var hjemme.
Jeg havde en rigtig hyggelig aften (igen!) og dagen efter blev jeg kørt til busstationen af en af hostellets medarbejdere free of charge!

Og nej... der blev desværre ikke taget billeder i Mildura. Sorry!

Red Cliffs – 25 Calder Highway

That could interest you too

*
Sign up

Sign up for the free Tripmii Basic!

or

Sign up with your email

Sign up with your email

or

Sign up for free
( back