Close map
/ Sans Mongolië and then some...

Irkutsk

Russia

Donderdag 4 sept: Na twee fantastische dagen in de hotelkamer in Listvyanka, zijn we nu weer terug (sinds gisteren) in Irkutsk en het uitzicht is spectaculair. Zie de eerste foto... Dit is het eerste infuus van de tien. #longontsteking

We mogen dus niet naar Mongolië. Daarom hebben we de reis maar omgedoopt tot de Sans Mongolië Express. Voorlopig blijven we in Irkutsk en zodra ik over kan op pillen en me goed genoeg voel kunnen we wellicht met een vlucht naar Peking de reis hervatten.Maandag 8 sept: Nog 1 infuus en het is gedaan met de ziekenhuisbezoeken, dan kunnen we dat gezellige medisch centrum, waar we vaker zijn geweest dan onze hotelkamer, gedag zeggen! Hopelijk kunnen we hier zo snel mogelijk vertrekken en nog een dagje in Ulaanbaatar doorbrengen, maar we gaan er in elk geval voor om het laatste stuk in de trein mee te maken.
Even omschakelen weer, maar de vakantie lijkt zachtjesaan weer opnieuw te beginnen...

Dinsdag 9 september: het wordt tóch direct naar Peking. Ulan Bator was niet te doen. Morgenavond vliegen we en dan hebben we anderhalve dag extra in Peking!
Å

Hotel Imperia

Nights: 5

Gezellig!
And the winner for most fashionable hospital-shoe-design is...
Russia - Irkutsk - Gelukkig kunnen we nog wel foto's van eten maken :-) 1
Gelukkig kunnen we nog wel foto's van eten maken :-)
Kijk, daar hebben we Femke in haar nieuwe blauwe outdoorjasje op een prachtige Siberische ochtend.
In de loop van de dag breekt de zon hier door en is het hartstikke lekker weer. Dit is het wapen van Irkutsk (dat kan ik al lezen). Het gebouw erachter is een postkantoor (denk ik...).
Kijk, dat verwacht je dan niet bij Siberië, he. Maar het is in de loop van de dag gewoon korte mouwen en smeren geblazen!
Wij zitten in een heel mooie buurt, de zogenaamde historische wijk. Met overal waar je kijkt van dit soort prachtige kerkjes!
Lekker een broodje eten op een bankje in het park in de zon, het lijkt bijna wel weer vakantie.. :-)
Laatste avond in Irkutsk, met een heerlijk zonnetje, bij een heerlijk tentje 'Chento', waar men een bizarre fusion van Japans, Italiaans en waterpijpen serveerde.
Een overheerlijk fruitsapje... Nee, echt!

Irkutsk

That could interest you too

*