Close map
/ Sans Mongolië and then some...

Singapore

Singapore
Vandaag zijn we op de laatste plaats van bestemming aangekomen: Singapore!
En alsof het (letterlijk) warme welkom van onze vrienden nog niet genoeg was, werd ons tussen neus en lippen even verteld dat er bij het appartement ook een zwembad zit, dus ja, wij namen dankbaar direct een duik!
We gaan ons hier nog even een paar dagen laven aan en verbazen over alle ongetwijfeld geweldig verbluffende sights voordat we aan het eind van de week huiswaarts zullen keren. Met een berg aan verhalen en avonturen op zak!
Oja, Tim's antibiotica-kuur zit er op! Nog geen 100, maar met zeker 94% kan ook hij gelukkig volop genieten van deze laatste week.

Dinsdag 16 sep: Na wat rondwandelen langs allerlei malls hebben we op het dakterras van een meer dan 200m hoog gebouw even een mojitootje gedronken en de zon in de zee zien zakken. Heel gaaf en indrukwekkend om zo de stad te zien veranderen van boven. Daarna verder gelopen om omringd door wolkenkrabbers wat sateetjes te eten op een straat die speciaal helemaal was afgesloten om mensen te voorzien van sateetjes (!!). En toen nog in de lobby van het Fullerton Hotel een kopje koffie met cheesecake. Gewoon omdat het kon. Beetje decadent, maar dat mag deze laatste paar dagen wel, vonden wij.
Sateetjes!
Bovenop One Raffles Place, het hoogste gebouw van Singapore (280 meter).
Beroemd gebouw... Het Marina Bay Sands, met een boot bovenop drie skyscrapers.
Sateetjes etende mensen.
Lunch bij NamNam (Vietnamees)
Tim in het Fullerton Hotel
Leuke wandeling in het MacRitchie Reservoir Park. Dachten we... Maar het bleek meer dan 12km op en neer en het was 32 graden en we hadden te weinig water. Maar het was wel prachtig!
The Tree Top Walk, halverwege de wandeling. Een wiebelende loopbrug tussen de boomtoppen door, heel bijzonder.
En op het laatste stuk werden we nog getrakteerd op een roedel leuke aapjes.

Singapore

That could interest you too

*