Close map
/ Asia 2019

Smo Thot

Thailand, 06. March 2019
Cafe Moi, her serveres alle måltider, og det er her folk henger mellom slagene.
Dag 3-6 - Can Tho - Battle Conquer gym

På lørdag ankom jeg campen hvor jeg skal tilbringe en uke - Battle conquer gym. For å komme seg ut hit tok jeg en 5 timers busstur til et sted som ikke finnes på Google Maps, men betjeningen på bussen kom og hentet meg når jeg skulle av og der stod en gammel mann med tuk tuk klar for å kjøre meg til campen. Jeg tror hele tiden at folk skal lure meg men de er faktisk genuint interesserte i å hjelpe her.

Campen er en muay thai og yoga camp. Hver dag kl 7 er det to timers muay thai eller crossfit (mer som sirkeltrening) før frokost kl 9. Frokosten består ofte av ris, egg og grønnsaker. 10:30 er det en times yoga, kl 12:30 er det en roligere aktivitet da det er varmt, tempelbesøk med meditasjon eller liknende. Og kl 15:30 er det en ny runde med muay thai eller evt en gåtur før middag kl 18. Med andre ord så kan dagene være ganske fulle og ikke minst slitsomme.
Folk her er i alle aldre, møtt alt fra 21 til 75. Noen kommer for å lære seg boxing, andre for å gå ned i vekt, noen for å trene og noen for å koble av. Totalt er det ca 40 pers her har jeg hørt, men fordi folk legger opp dagene slik de selv ønsker så føles det ikke så fult.

Campen ligger ca 20 min unna en liten bygd/by. Her har de et svømmebasseng, cafe, marked og mat, og ikke minst massasje 😃 En-times massasje koster ca 40kr og disse små thaidamene vet hva de driver med og er sterke! Dette er ikke noen avslapningsmassasje for å si det sånn, men deilig å få løsnet opp etter å ha trent.

Jetlaggen begynner endelig gi seg og jeg sover nesten igjennom hele natten, begynner også å venne meg litt til varmen (er rundt 35 grader på dagen). Ellers har jeg har vondt i hele kroppen, men det føles godt 💪🏼

Flere bilder fra campen og treningen kommer.











Første dagen min her var en hviledag - så jeg fikk en myk start. Vi tilbrakte dagen på flåter ute på sjøen, svømte og slappet av.
Jeg har fått meg noen venner 😃 Anuk fra Frankrike og Carol fra Puerto Rico.
Byens svømmebasseng, enkelt men deilig. Solsenger finnes ikke, folk her liker jo ikke ligge i sola.

Bueng Sam Phan

That could interest you too

*