Close map
/ USA 2017 part 3 - Family Trip

Douglas

United States, 20. August 2017
Vintage?
In Douglas proberen we een eettentje te vinden, maar dat valt niet mee. De paar eetgelegenheden die in de Tripadvisor staan vermeld blijken permanent te zijn gesloten, maar uiteindelijk vinden we een Taco Bell, de eerste keer in al onze Amerika-reizen.
Volgens dezelfde tripadvisor is de inrichting 'vintage', wat in dit geval betekent dat het een behoorlijk uitgewoonde zooi is.
De helft van de zaak is afgesloten met linten tussen een paar stoelen en er zitten maar een handjevol mensen.
Een ervan is een dame die overduidelijk net is ontsnapt uit een psychiatrische inrichting. Een zielig geval, maar het lijkt erop alsof ze eten krijgt van de uitbaters. Dat is dan wel weer ontroerend.
We opteren voor een '7-layer burrito' en die is, in tegenstelling tot alle verwachtingen, best te eten.

Ook het motel is redelijk basic. Wel hebben ze net een nieuw registratiesysteem, waardoor het inschecken ongeveer 30 minuten langer duurt dan normaal.

Het dorp bestaat eigenlijk uit twee delen; Douglas ligt in de USA en Agua Prieta in Mexico, en de grens ligt tussen de twee stadjes.
Natuurlijk gaan we ook nog even kijken bij 'de muur' tussen de beide landen, die, als Trump zijn zin krijgt, straks langs de hele USA-Mexicaanse grens zal worden opgetrokken. Hoe gek kan een mens worden.

Douglas

That could interest you too

*