Close map
/ USA 2017 part 2 - Eloy/Casa Grande

Casa Grande – North Trekell Road

United States, 29. July 2017
Na een paar dagen te hebben rondgelummeld leek het me een goed idee om het mishandelde gestel weer een beetje in vorm te persen. In Casa Grande waren een aantal fitnesscentra en na een kort bezoek aan '247 Fitness' verkoos ik deze boven de 2 grotere sportscholen in de stad. Duur was het in ieder geval niet, voor $35 mocht ik de hele periode aan de gang.
En ik moet zeggen, het was een verademing; na al het gefiets van het laatste jaar voelde het weer ouderwets vertrouwd om 'aan het ijzer' te gaan. Gelijk maar naar de plaatselijke GNC voor een potje creatine en pre-workout, want als je het doet, moet je het goed doen.

Het bleek overigens niet makkelijk om aan een vegetarische maaltijd te komen, afgezien van de 'Olive Garden' was het goed zoeken om eten te vinden waar geen koe, varken, kip of ander dier in was verwerkt. Bij 'Mi Amigo Ricardo' wisten ze evenwel een smakelijke 'all bean' burrito voor me te maken, die ik de volgende dagen zo vaak heb besteld dat het mijn neus uitkwam. Too much of the good thing.

Omdat de dag niet gevuld kon worden met alleen trainen, eten en slapen bracht ik een bezoek aan het 'Casa Grande Ruins National Monument', een uit klei opgetrokken indianen-nederzetting uit ergens in de 13e eeuw. Een fraai museum, mooie inleidende film en het 'grote huis' was inderdaad een ruïne, beschermd door een ijzeren dakconstructie en redelijk onder gepoept door de hordes duiven die er een onderkomen hadden gevonden.

Casa Grande – North Trekell Road

That could interest you too

*